Wanneer coaching / counseling

Herken je je hierin?

Je merkt dat het leven niet gaat zoals je zou willen. Je loopt tegen obstakels aan – in je werk of privé – die niet vanzelf overgaan. Wat het ook is, je constateert dat het niet vanzelf overgaat en je wilt tijd nemen om op zoek te gaan naar oorzaken.

Individuele coaching kan dan ruimte scheppen in je leven.

In mijn werkwijze focus ik niet zozeer op tekortkomingen of belemmeringen of het aanleren van (nieuwe) vaardigheden. Ik help je door de weg van zelfkennis te volgen. We voeren samen gesprekken waarbij ik je op een aandachtige en vaardige manier spiegel. Daarnaast gebruik ik oefeningen waarbij je je bewust wordt van wat je voelt en welke invloed dat heeft op je dagelijks leven. Je vindt zo op verrassende manier je eigen antwoorden waardoor je stap voor stap in staat bent op een nieuwe manier met de dingen om te gaan.

Je leert jezelf steeds beter kennen en je gaat je eigen ‘thema’s’ herkennen. Je ziet hoe je gewend bent naar jezelf en anderen te kijken. Je hervindt je innerlijke rust en zelfvertrouwen en ontwikkelt meer mededogen voor jezelf en anderen.

 

Coachvragen – Werkwijze – Over de coach