Wanneer coaching / counseling

‘Je loopt tegen obstakels en bergen aan in je leven die niet vanzelf overgaan en je wilt op zoek naar oorzaken.’

Ontwikkel meer mildheid voor jezelf

Je merkt dat het leven niet gaat zoals je zou willen. Je loopt tegen obstakels aan – in je werk of privé – die niet vanzelf overgaan. Wat het ook is, je constateert dat het niet vanzelf overgaat en je wilt tijd nemen om op zoek te gaan naar oorzaken.

Herken je je hierin?

Individuele coaching kan dan ruimte scheppen in je leven.

Bewustwording
In mijn werkwijze focus ik niet zozeer op tekortkomingen of belemmeringen of het aanleren van (nieuwe) vaardigheden. Ik help je door de weg van zelfkennis te volgen. We voeren samen gesprekken waarbij ik je op een aandachtige en vaardige manier spiegel. Daarnaast gebruik ik oefeningen waarbij je je bewust wordt van wat je voelt en welke invloed dat heeft op je dagelijks leven. Je vindt zo op verrassende manier je eigen antwoorden waardoor je stap voor stap in staat bent op een nieuwe manier met de dingen om te gaan.

Zelfkennis
Je leert jezelf steeds beter kennen en je gaat je eigen thema’s herkennen. Je ziet hoe je gewend bent naar jezelf en anderen te kijken. En je hervindt je innerlijke rust en zelfvertrouwen en ontwikkelt meer mededogen voor jezelf en anderen.