Ervaringen

‘Annemarie liet me echt zijn zoals ik ben. Gaandeweg ontdekte ik hoe leuk ik eigenlijk ben!’

Ik heb mezelf beter leren begrijpen

 • Ik kwam uitgeblust bij Annemarie binnen en wist niet meer waar ik energie vandaan moest halen. Annemarie heeft me in korte tijd inzicht gegeven hoe ik in het leven sta en waar dat vandaan komt. Hierdoor zag ik vrij snel wat ik moest doen om weer energiek in het leven te staan.

   

 • Ik heb de gesprekken met Annemarie als ontzettend waardevol ervaren. Het heeft mij geholpen om mijzelf beter te begrijpen. Daarnaast hebben de gesprekken mij bewust gemaakt van waar mijn eigen gedrag vandaan komt, waardoor ik geleerd heb hoe ik meer zelfbewust en ontspannen in het leven kan staan. Annemarie heeft een heel prettige manier van werken, waarbij zij kritisch doorvraagt.

   

 • De sessies met Annemarie heb ik ervaren als goede uren. Aan de ene kant spannend en voor mezelf confronterend, maar ook vertrouwd en met alle ruimte om open te zijn en te zeggen wat je denkt. Sessies die mijn kijk op mezelf en anderen stukje bij beetje veranderden en waarbij ik merk dat ik er ook na een aantal maanden nog steeds baat bij heb.

   

 • Annemarie’s betrokkenheid en rust gaven me een gevoel van veiligheid. Ik durfde bij haar kwetsbaar te zijn, maar ook kritisch en een beetje opstandig. Zij liet me echt zijn zoals ik ben. Daar moest ik in het begin een beetje aan wennen, maar gaandeweg ontdekte ik hoe leuk ik eigenlijk ben! En die mentale kracht ervaar ik nog steeds.

   

 • De coaching heeft me geholpen om mezelf  beter te leren begrijpen, ik ben erachter gekomen dat ik inderdaad veel moet van mezelf. Maar de ‘innerlijke rechter’ was de grootste eyeopener.

   

 • ‘Wie ben jij zonder de ander?’ Een vraag die tijdens de sessies met Annemarie meerdere malen gesteld is. Langzaam maar zeker zorgde deze vraag – en de sessies in het algemeen – voor een andere kijk op mijn eigen leven en de verhouding met de wereld om me heen.

   

 • Mijn ervaringen met Annemarie zijn zeer positief en ik heb veel aan de coach-gesprekken gehad. Ze straalt warmte en vertrouwen uit, waardoor je zelf ook makkelijk open kunt zijn. Door me een spiegel voor te houden, patronen in mijn leven te herkennen, te vragen naar mijn dromen enz. Ze heeft me met haar (levens)wijsheid ‘vele stapjes’ verder gebracht in mijn proces van herstel.

Klanten, oa:, EO, Hoop voor Noord, Protestantse Kerk Nederland, Lexsigma Advocaten, BartiméusZaans Medisch Centrum, Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis